Print

Oplevering nieuwbouw De Tweeklank

21 december 2012
Donderdag 13 december jl. is de nieuwbouw van De Tweeklank opgeleverd. Na de kerstvakantie wordt het gebouw in gebruik genomen. Onderstaand een persbericht en enkele foto's van de oplevering.
PERSBERICHT                                                                                                      2012/46
 
 Nieuwe gebouw Tweeklank opgeleverd
 
 Op donderdag 13 december is het nieuwe pand van basisschool De Tweeklank opgeleverd.  Wethouder Herman Haarman overhandigde de sleutels van de nieuwbouw aan Thea Janson bestuurder van basisschool De Tweeklank en Marie Louise van Mourik bestuurder van Junis die de buitenschoolse opvang gaat verzorgen.

Verhuizing
De laatste twee dagen voor de kerstvakantie gaat het gebeuren! Op 20 en 21 december wordt de inboedel van de tijdelijke huisvesting verhuisd naar het nieuwe gebouw van De Tweeklank. Evenals de inboedel van de Medeklinker. Op 7 januari worden alle kinderen verwacht op hun Ďoude stekí in een splinternieuw schoolgebouw.
 
Junis ook gehuisvest in dit gebouw
In het nieuwe schoolgebouw is ook ruimte voor de buitenschoolse opvang (BSO) Junis. Junis verhuist op 2 januari en verwacht de eerste kinderen al op 3 januari!
 
Kinderopvang geregeld en gratis tijdens de verhuisdagen
De twee organisaties voor de kinderopvang in Hazerswoude-Rijndijk, te weten Junis (voorheen SKA) met de BSO Ziezo en Catalpa met de BSO Sport Blitz bieden gratis opvang tijdens de twee verhuisdagen.
 
Achtergrond
Na enige vertraging door het faillissement van de aannemer is de verhuizing nu een feit. Bouwbedrijf Niersman BV, die de bouw heeft voortgezet, heeft samen met Klaver Technische Bedrijf BV alles op alles gezet om ervoor te zorgen, dat de nieuwe school per 1 januari 2013 in gebruik kon worden genomen.
Het schoolplein en het openbaar gebied rondom de school is nog niet helemaal klaar. De aannemer die zich hiermee bezig houdt, doet zijn uiterste best om in ieder geval het schoolplein gereed te hebben voor de eerste schooldag.
 
OfficiŽle opening
Naar verwachting zal de officiŽle opening in maart plaatsvinden.